Date 16 May, 2018
Client The NetworKing
Project Type Business
Constractor Galilee

Charles Ruffolo, internationaal spreker, trainer, schrijver en uitgever, heeft netwerken eigenhandig uitgebouwd tot een ware wetenschap en van zijn eigen professionele netwerk een goed lopend bedrijf, The NetworKing B.V., gemaakt.

 

Verrijk uw  bedrijf of verkoopteam met waardevolle netwerkvaardigheden, tips en trucs door Charles Ruffolo (The NetworKing) uit te nodigen voor een training, teambuilding sessie of zakelijke evenementen. Zijn lezingen zijn dynamisch, interactief en een unieke ervaring. Charles deelt op een unieke wijze hoogwaarde netwerk skills en hoe deze effectief in te zetten en te activeren.

 

Door de kracht van effectief netwerken, functioneren individuen en bedrijven efficiënter, worden winstgevender  en realiseren sneller nieuwe zakelijke kansen. De lezingen laten zien hoe individuen hun eigen netwerk kunnen opbouwen, uitbreiden, onderhouden, bekrachtigen en vitaliseren om efficiënter zaken te doen.

 

Als u serieus zaken wilt realiseren in uw leven of voor uw bedrijf, dan is de Netwerk Training van Charles Ruffolo een onmisbare eerste stap om uw succes te bereiken.

 

Wat er toe doet is niet WIE JIJ KENT, maar WIE KENT JOU!

Charles Ruffolo is ook de man die President Clinton en Sir Richard Branson naar Nederland heeft gehaald en recent het contact tot stand bracht tussen de minister-president van Aruba en Al Gore in het kader van ‘Green Aruba’.

Met zijn hoogstaande kennis en vaardigheden op het gebied van netwerken, is Charles in 2010 The NetworKing Academy gestart, waar deelnemers hun persoonlijke vaardigheden op het gebied van netwerken leren te ontwikkelen. De belangrijkste regel van netwerken is echter teruggeven. Ruffolo gelooft dat het zo belangrijk is, dat hij in 1999 Stichting Giving Back heeft opgericht, die bewezen talentvolle en ambitieuze scholieren begeleidt, die vanwege hun achtergrond minder perspectieven hebben om hun talenten te benutten.

Voorzie uw hele bedrijf of verkoopteam van waardevolle netwerkvaardigheden, tips en trucs door Charles Ruffolo (The NetworKing) uit te nodigen voor een training, teambuilding of zakelijke evenementen. Zijn lezingen zijn een echte reflector over netwerken in actie en verhogen de effectiviteit van uw bedrijf door uitstekende netwerkprestaties van uw personeel mogelijk te maken.

Door de kracht van effectief netwerken te delen, kunnen individuen en bedrijven efficiënter werken en winstgevende zakelijke kansen realiseren. De lezingen laten zien hoe individuen hun eigen netwerk kunnen opbouwen, uitbreiden, onderhouden, bekrachtigen en van energie voorzien om efficiënter zaken te doen.

Als u echt dingen wilt laten gebeuren in uw leven of bedrijf, moet u de eerste stappen zetten om uw succes te bereiken.

Nadat Charles Ruffolo zijn toekomstige Nederlandse echtgenote Herma ontmoette, verruilde de Amerikaanse militair zijn woonplaats Pittsburgh, Pennsylvania, voor Nederland.

Gedurende zijn militaire carrière van 20 jaar was hij werkzaam als sergeant-majoor, nadat hij de opleiding aan de ‘US Army Sergeant Major Academy’ had voltooid. In zijn vrije tijd behaalde hij zijn mastersdiploma en verfijnde hij zijn aangeboren talent om mensen met gedeelde interesses bij elkaar te brengen.

Dit vormde het startkapitaal voor de oprichting van The NetworKing B.V. Ruffolo is internationaal spreker, trainer, schrijver en uitgever. Hij spreekt meer dan 150 keer per jaar, wereldwijd, in meer dan tien landen. Zijn NetworKing concept heeft inmiddels licenties in China, Turkije, Portugal, Spanje, België, de Verenigde Staten en Nederland. Hij is actief lid van verschillende business clubs en heeft hierin ook een aantal bestuursfuncties (lid van het Committee American Chamber of Commerce in Nederland, voorzitter van de Amsterdam American Business Club, Adviesraad/Partner Big Improvement Day en  oprichter van Stichting Giving Back).

Als professioneel netwerker heeft hij zijn eerste stappen in de zakenwereld gezet. Hij heeft netwerken eigenhandig uitgebouwd tot een ware wetenschap en van zijn eigen professionele netwerk een goed lopend bedrijf gemaakt. Naast zijn werk als professioneel netwerker geeft hij trainingen op het gebied van netwerken aan groepen en bedrijven. Vanwege zijn specialistische kennis op het gebied van netwerken, één van de oudste beroepen ter wereld, en zijn aanstekelijk enthousiasme, is hij een veelgevraagd gastspreker. Ruffolo heeft aangetoond dat professioneel netwerken een dagelijkse noodzaak is, waar ook de internettechnologie een duidelijke plaats heeft door het oprichten van The Network Clubs, die wereldwijd duizenden leden tellen.

Charles is ook de man die President Clinton meerdere keren naar Nederland heeft gehaald en het contact heeft gelegd tussen de Foundation van President Clinton en de Postcode Loterij, die jaarlijks 1,5 miljoen Euro aan Clinton’s Foundation doneert.

Hij bracht de samenwerking tussen het Nederlands windenergiebedriif Emergya Wind Technologies (EWT) en het ‘Clinton Global Initiative’ tot stand.  In 2007 sloot hij, namens EWT, hiervoor een sponsorcontract af voor de jaarlijkse bijeenkomst in New York. Daarnaast heeft hij ook een rol gespeeld bij de toekomstige samenwerking en de afspraken die zijn gemaakt tussen President Clinton en EWT.

In het verlengde hiervan bracht hij, met succes, het contact tot stand tussen generaal Wesley Clark en EWT.

Door gebruik te maken van zijn eigen professionele netwerk, bracht hij Sir Richard Branson (Virgin) en Henk Keilman (RIG Investments) bij elkaar, wat heeft geresulteerd in een samenwerking gebaseerd op een blijvend aantal investeringen.

Nog een succesverhaal is de samenwerking met Stedman Graham, internationaal vermaard diversiteits- en leiderschapsspecialist. Charles werkte hiervoor nauw samen met de Nederlandse organisatie ‘The King Foundation/DutchVersity’ met als resultaat een unieke samenwerking tussen The King Center en Stedman Graham en het in het leven roepen van de ‘Stedman Graham Nyenrode Giving Back Scholarship’.

En recent heeft Charles, met succes, het contact tot stand gebracht tussen de minister-president van Aruba en voormalig Vicepresident Al Gore, in het kader van ‘Green Aruba’.

Gebaseerd op de basisprincipes van het The NetworKing concept, is Charles in 2010 The NetworKing Academy gestart bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. In een 2,5 maand durend op maat gemaakte programma worden praktijkgerichte bedrijfs- en ondernemings-gerelateerde netwerkonderwerpen behandeld met als doel de deelnemers hiermee professionele netwerkskills en leiderschapsvaardigheden bij te brengen die ze direct kunnen verzilveren. The NetworKing Academy biedt deelnemers een concrete belevenis rond praktische en actuele thema’s die direct bijdragen aan ieders individuele netwerkplan.

Ruffolo’s filosofie over netwerken is dat het een proces van ‘geven en nemen’ is met personen waar je een directe of indirecte relatie mee hebt. Wederzijdse interesses ondersteunen dit proces en de sleutel voor succes ligt dan ook bij ook het vinden van een gemeenschappelijke deler. Netwerken stelt je in staat om direct van A naar Z te gaan en de gebruikelijke weg van B naar Y over te slaan.

Charles Ruffolo, internationaal spreker, trainer, schrijver en uitgever, heeft netwerken eigenhandig uitgebouwd tot een ware wetenschap en van zijn eigen professionele netwerk een goed lopend bedrijf, The NetworKing B.V., gemaakt. Charles Ruffolo is ook de man die President Clinton en Sir Richard Branson naar Nederland heeft gehaald en recent het contact tot stand bracht tussen de minister-president van Aruba en Al Gore in het kader van ‘Green Aruba’. Charles heeft het boek ‘Netwerk Je Weg Naar Succes’ geschreven en hij is de bedenker van het kaartspel ‘Ruffle Shuffle’.

Met zijn hoogstaande kennis en vaardigheden op het gebied van netwerken, is Charles in 2010 The NetworKing Academy gestart, waar deelnemers hun persoonlijke vaardigheden op het gebied van netwerken leren te ontwikkelen. Door zijn Netwerk te activeren is Ruffolo in 2011 lid geworden van het strategisch team van 24Kitchen, het eerste Nederlandse foodlifestyle platform dat een community creëert waar voedselkwaliteit hoog in het vaandel staat. Ruffolo’s netwerkfilosofie is dat het een systeem is van normen en waarden, gebaseerd op vertrouwen, respect, eerlijkheid, integriteit en zaken met veel enthousiasme realiseren. Dat het een proces van geven en nemen is met personen waar je een directe of indirecte relatie mee hebt. Netwerken stelt je in staat om direct van A naar Z te gaan en de gebruikelijke weg van B naar Y over te slaan.

De belangrijkste regel van netwerken is echter teruggeven. Ruffolo gelooft dat het zo belangrijk is, dat hij in 1999 Stichting Giving Back heeft opgericht, die bewezen talentvolle en ambitieuze scholieren begeleidt, die vanwege hun achtergrond minder perspectieven hebben om hun talenten te benutten.

Niet WIE JIJ KENT TELT, maar WIE JOU KENT!

Close

Cart

No products in the cart.